Elementtien vuosittainen kierto - luennot alkavat joulukuussa 2015

Elementtien vuosittainen kierto - luennot käynnistyvät suomenkielisinä joulukuusta 2015 alkaen. Ensimmäinen luento pidetään Kangasniemellä su 13.12.2015 klo 15.00-17.00 Erja Pauninsalon luona os. Ukonniementie 441, Kangasniemi. Luennon hinta vaihtelee jonkinverran luentopaikasta riippuen 30,00 € - 45,00 €  välillä (sis. alv 24%).

Kangasniemellä pidettävän luennon hinta on 30,00 €. Luentoon sisältyy tarjoilu.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Elementtien vuosittainen kierto


Luento ohjaa sinut suunnittelemaan meneillään olevaa ja tulevaa vuottasi 4 peruselementtiä (tuli, vesi, maa ja ilma) huomioiden sekä niiden vaikutuksia ymmärtäen.

Kun tiedät 4 peruselementin energiarakenteet ja niiden vaikutukset elämäämme sekä elementtien ikiaikaisen kierron merkityksen, myös oman elämäsi suunnittelu ja tulevien tapahtumien ajoitus sekä mahdollisuus onnistua niissä helpottuu huomattavasti.

Jos esimerkiksi yrität puskea läpi projektia, jonka onnistuminen vaatii elementtienergiaa, joka ei ole sillä hetkellä aktiivinen, on todennäköistä, että joudut kamppailemaan todella paljon omien ajatustesi ja ideoittesi läpiviemiseksi. Kun sinulla on ymmärrys elementtiyhdistelmistä ja niiden vaikutuksista niin itseesi, ympärilläsi oleviin ihmisiin, ympäristöön, yrityksiin, paikkoihin ja maihin, jotka liittyvät projektiisi, on paljon helpompaa ennakoida ja suunnitella milloin kannattaa lähteä liikkeelle. On myös tärkeää oivaltaa se, että alat tehdä oikeita asioita oikeaan aikaan, oikeassa paikassa ja oikeiden ihmisten kanssa.

Luento on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tietää lisää peruselementtiemme vuosittaisesta ja ikiaikaisesta rytmistä ja niiden vaikutuksesta suunnitelmiemme täytäntöönpanoon.