JoyPack mukana Maaseutuohjelman lähimatkailukampanjassa - kartalla ollaan!!!

Kesäkuun alussa pyörähtää käyntiin lähimatkailukampanja Tee se Suomessa – Äkkilähdöt maaseudulle.

Kampanjan tarkoituksena on nostaa esiin sitä, että Suomessakin voi viettää elämyksellisen loman ja se on paljon ilmastoystävällisempää kuin matkailu lentäen kauemmas. Kampanja on Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman viestintää, joten siinä halutaan esitellä nimenomaan maaseutuohjelmasta tuettuja kohteita.

Kampanjan kohderyhmänä ovat ilmastotietoiset matkailijat, erityisesti lapsiperheet. Kampanja lähtee käyntiin 1. kesäkuuta ja päättyy heinäkuun lopussa. Kampanjan on ideoinut maaseutuohjelman viestintäverkosto, johon kuuluu viestinnän ammattilaisia eri puolilta Suomea, ja sen taustalla ovat maaseutuverkostopalvelut, Ruokavirasto ja maa- ja metsätalousministeriö.
 
Kampanjasivustolla www.teesesuomessa.fi esitellään yli 150 ohjelmasta tuettua matkailukohdetta, mukaan lukien JoyPack. Suomi on täynnä upeita matkakohteita, joista moni on saanut maaseutuohjelman rahoitusta, mutta tähän kampanjaan valitsimme kultakin alueelta tietyn määrän kohteita, jotka sopivat juuri tähän kampanjaan ja tälle kohderyhmälle.
 
 
Meidät löytää myös sosiaalisessa mediassa tunnisteella #TeeSeSuomessa, sekä maaseutuohjelman tunnisteen #MaaseutuFi- kautta.