JoyPackin toimitilat laajenevat!

Hyvää alkavaa joulun aikaa ihan kaikille!

Remontti JoyPackin talon yläkerrassa on alkanut mallikkaasti ja kaikki on näillä näkymin valmiina, kun tammikuussa 2018 startataan auravälittäjien kaikkien aikojen ensimmäinen virallinen sertifiointikurssi täällä Koivussa Tervolassa!

Olemassa olevat ja pian valmistuvat majoitustilat mahdollistavat nyt ja tulevaisuudessa kurssien pidon täällä Koivussa ja jossain määrin myös kurssilaisten majoittamisen (10-16 hlöä helposti)! Tilat ovat jatkossa hyödynnettävissä myös ulkopuolisille kurssien ja kokousten pitäjille ja vaikkapa Tyky-päivien viettäjille!

Tarkoitus on tarjota niin omasta puolestani, kuin myös muiden toimijoiden kautta mahdollisimman monipuolisesti erilaisia hyvinvointiin, luovuuteen, jaksamiseen, liikkumiseen ym. liittyviä kursseja, tapahtumia ja koulutuksia laajasti ihan jokaiselle!

Ensi vuoden kalenteri erilaisten tapahtumien ja koulutusten, kuin myös muiden kurssien osalta alkaa hahmottua ja päivittyy tänne nettisivuille lähipäivien aikana!

Lämpöistä joulun aikaa teille kaikille, muistakaa pitää huolta itsestänne & läheisistänne, antakaa ja vastaanottakaa rakkautta, läheisyyttä ja lämpöä
– alkavan veden vuoden virtaukset tuntuvat jo vahvana, uuden elementtivuoden käynnistyessä, joten hyödyntäkää sen voima seuraavan parin viikon aikana!!!