Juttu minusta ja yritykseni JoyPackin toiminnasta Ultra lehdessä 11 / 2015

Tässä osa jutusta :)

 

Uuden alku

Asuessani viimeistä vuotta Kuopiossa ryhdyin opiskelemaan vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Opiskelin NLP:tä, hypnoosia, kalevalaista jäsenkorjausta, intialaista päähierontaa ja Reiki-hoitoa. Niistä alkoi löytyä vastauksia asioihin, jotka olin välillä jo unohtanut ja jotka askarruttivat minua niin työhön kuin elämääni liittyen.

Kaikki muuttui vauhdilla: tuli avioero, irtisanoutuminen vakityöstä ja uuden ihmissuhteen myötä muutto Porvooseen. Ajatuksissani pyöri jo tuolloin oman yrityksen perustaminen.

Yritykseni JoyPack syntyi elokuun lopussa 2005 ja palava into tehdä asioita elämänilon ja hyvän olon edistämiseksi korvasi osittain tietämättömyyttäni ja kokemattomuuttani. Opiskelin edelleen työni ohessa naurujoogaohjaajaksi ja syvensin osaamistani energiahoitopuolella.

Työskenneltyäni puoli vuotta toinen mieheni kuoli. Jäin yksin uudelle paikkakunnalle vaiheessa, jossa verkostot ympärilläni olivat vielä kovin vähäiset. Motivaationi jatkaa elämää ja työtä Porvoossa, joka oli minulle vielä suhteellisen vieras joutui kovaan testiin. Päätin jäädä, selvitä ja auttaa parhaani mukaan niin itseäni kuin lapsianikin. Saimme paljon tukea ja apua ja asiat lähtivät hyvällä tavalla eteenpäin. Se, että päätin jäädä Porvooseen, on ollut yksi elämäni parhaita päätöksiä.

Herääminen

Se, että hyvin konkreettisella tavalla otin vastuun itsestäni, perheestäni ja hyvinvoinnistamme herätti minut “Ruususen unestani” kokonaan. Aloin kuulla ja kuunnella itseäni aivan uudella tavalla. Kun opin kuulemaan itseni, aloin kuulla ja havaita paremmin myös ympärilläni olevia ihmisiä jolloin työni lähti liikkeelle.  Kun asiat alkoivat liikkua, myös henkilökohtaisessa elämässä tapahtui muutos. Tapasin nykyisen mieheni ja vuonna 2008 syntyi nuorin lapseni.

Jo raskausaikana huomasin, että niin kehossani, mielessäni kuin energioissani tapahtui muutoksia, joita en ollut aikaisemmin huomannut. Yhteys niin itseeni kuin syntyvään lapseeni oli erittäin vahva koko raskausajan ja minussa heräsi tarve etsiä jotakin puuttuvaa osaa itsestäni. Ainoa haaste oli se, etten tiennyt, mistä tai millä tavalla tuohon “puuttuvaan palaseen” pääsisin käsiksi.

Herkistyin myös aistimaan ympärilläni olevia asioita, tunnetiloja ja energioita ja sen vuoksi oloni oli välillä hyvin väsynyt ja ristiriitainen. Toisaalta ymmärsin ja pystyin työskentelemään asiakkaiden kanssa paljon syvemmällä tasolla kuin aikaisemmin, mutta samalla koin olevani hyvin suojaton ja haavoittuva. Tiesin tarvitsevani apua ja AuraTransformaation™ avulla sain itseni kokonaiseksi ja myös tarvitsemani suojan ympärilleni.

 AuraTansformaatio™

AuraTransformaatio™ tuli elämääni keväällä 2011 tanskalaisen Berit Reaverin pitämän luennon kautta. Berit luennoi 2012-NYT tapahtumassa uuden ajan energioista ja indigo - ja kristallilapsista. Tuo luento vaikutti vahvasti minuun ja tiesin löytäneeni tarvitsemani hoidon. Sain AuraTransformaatio™-hoitoni toukokuussa 2011 tuntien olevani vahvasti kehossani ja oloni oli hyvin selkeä, tasapainoinen ja ehyt. Olin suojassa ja oma voimani pysyi minussa, samalla kun minuun aikaisemmin vakuttaneet asiat ja enegiat pysyivät ulkopuolellani. Hoidon jälkeen oma elämäntehtäväni vahvistui ja aloin edetä yhä enemmän sydäntäni ja intuitiotani kuunnellen. 

Valmistuin auravälittäjäksi™ Suomen ensimmäiseltä hoitajakurssilta marraskuussa 2011 ja siitä lähtien AuraTransformaatiolla™ on ollut keskeinen rooli työssäni ja elämässäni. Tällä hetkellä toimin Suomessa ja Virossa sertifioituna auravälittäjäohjaaja™ eli hoitojen ja tasapainotusten lisäksi, koulutan ja ohjaan uusia auravälittäjiä™ yhteistyössä Anni Sennovin, AuraTransformaation™ -kehittäjän kanssa.

AuraTransformaation™ lisäksi lähellä sydäntäni ovat edelleen keholliset hoidot. Sen vuoksi palveluihini kuuluvat kalevalainen jäsenkorjaus ja intialainen päähieronta, jossa tarjoan myös koulutusta perus- ja jatkokurssien muodossa. 

Mitä tästä eteenpäin?

JoyPackin kymmenen toimintavuoden aikana moni asia on muuttunut. ihmiset ovat tulleet avoimemmiksi ja haluavat kokeilla monipuolisesti uusia, omaa hyvinvointia tukevia hoitoja ja ovat valmiita työskentelemään myös itse oman hyvinvointinsa parantamiseksi. Holistinen käsitys itsestä ja terveydestä niin kehon, mielen kuin energiankin tasolla lisääntyy kaiken aikaa.

Hoitamisessa jokaisen ihmisen oma näkemys itsestään ja siitä, mihin hän haluaa mennä on tärkeää.  Johanna Saari näkee, että vaihtoehtoisten hoitojen merkitys virallisen hoito- ja lääketieteen rinnalla tulee jatkossa kasvamaan. Yhteistyö, sekä ennen kaikkea asiakkaan tarpeet ja toiveet on otettava lähtökohdaksi kokonaisvaltaista hoitoa suunniteltaessa ja hyvinvointia edistettäessä.

–  Ihminen on kokonaisuus, jossa keho, mieli ja energia täytyy saada puhaltamaan “yhteen hiileen”. Lähestytäänpä ihmistä miltä puolelta tahansa, vaikutus menee aina kaikille tasoille. Kun toimimme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, liikutaan aina oikeaan suuntaan.”

 

koko jutun voit siis lukea Ultra-lehdestä 11 / 2015 :)