Kevätpäiväntasaus 20.03.2017 - Tulivuoden vesijakso alkaa!!!

Toivottavasti vuotesi 2017 on alkanut kohdallasi juuri Sinulle oikealla, innostavalla ja tarkoituksenmukaisella tavalla!

 
Alkanut vuosi 2017 on teemaltaan ”Tulivuosi”  - se tarkoittaa ainakin kahta asiaa, nimittäin sitä, että sisällämme aktivoituessaan tuli polttaa vanhaa ja toimimatonta pois, sekä vie meitä rakettimoottorin tavoin eteenpäin, kohti uusia asioita, näyttäen mahdollisesti myös uusia puolia itsestämme. 
 
Kevätpäiväntasaus - päivänä Tulivuoden vesijakso starttaa liikkeelle. Mitä ikinä olet päättänytkään aloittaa tai mahdollisesti jo aloittanut, tarjoat mahdollisuuden sinulle oikeille asioille edetä nyt hyvässä "flowssa". Hyödynnä tuli-vesi elementti - yhdistelmää tavalla, joka vie sinua eteenpäin haluamaasi suuntaan! Voit aktivoida itseäsi positiivisten ja innostavien ajatusten ja liikkeelle lähteneen energiasi kautta ja siirtyä toimimaan nopeasti ja hallitusti oman sisäisen viisautesi ohjaamana.  Hyödyntäessäsi omaa tuli-vesi kombinaatiotasi huomioi ystäväsi, sosiaalinen verkostosi mutta myös se, että olet sinulle tärkeiden asioiden kanssa toimiessasi itse näkyvämpi!  Nyt on hyvä aika alkaa ottaa entistä enemmän itse vastuuta siitä, millä tavalla etenet, millaisia asioita jaat muiden kanssa ja mitä olet itse valmis antamaan muille. Tasavertaisuus ja tasapainon kautta eteneminen on sitä, että vastaanottaminen ja antaminen on elämässäsi hyvässä tasapainossa.
 
Tänä vuonna erityisesti intuitiosi ja oman sisäisen äänesi kuuleminen ja sen aktivoiminen on tärkeää. Intuitio ja innostuksesi sytyttää, motivoi ja saa sinut toimimaan!  Ei haittaa, vaikka lähdettyäsi liikkeelle muuttaisit tai tarkistaisit suuntaa, sillä aina kun etenet ja teet jotakin, saamasi ohjaus vahvistuu!
Mitä tahansa ”isoa” päätätkin tänä vuonna tehdä, muista kuunnella sisintäsi (sydäntäsi) ja seuraa saamaasi ohjausta. Intuitiosi vie sinua AINA oikeaan suuntaan.
 
Ilon ja innostuksen virtausta kevääseesi,
<3 Johanna
 
 
p.s Halutessasi voit hyödyntää Zoom- / Skype ohjaus- ja valmennustunteja
Henkilökohtaiset valmennus- ja ohjaustunnit ensisijaisesti AuraTransformaatio™-hoidossa käyneille. Kyseessä on yksilöllinen couching/ohjaustyyppinen tunti, joka toteutuu helposti jokaisen kotoa käsin! Tarkoitus on, että pulmallisista tilanteista voi puhua luottamuksellisesti, ennen kuin asiat paisuvat liikaa sekä miettiä yhdessä, mikä on seuraava askel eteenpäin. Valmennustunnin hinta on 62,00€ (sis alv 24%) ja nimensä mukaisesti tapaaminen kestää tunnin. Voit ostaa tunnin JoyPackin verkkokaupasta ja sen jälkeen sovimme yhdessä valmennuksesi ajankohdan.
 
 
Hoitotarjous:
Kalevalainen jäsenkorjaus & intialainen päähieronta "2in1" 85,00€ !!!!
7.4.2017 saakka - varaa oma hoitoaikasi 
sähköpostitse:johanna.saari@joypack.fi tai yv:nä fb:n kautta
 
Hoitopäivät/ viikonloput:
la 26.3 hoitopäivä Espoossa klo 9-20 - tervetuloa AuraTransformaatio-hoitoon, tasapainotukseen tai kalevalaiseen jäsenkorjaukseen 
- hoitovaraukset kuten yllä jo mainittu
 
pe -su 30.3 -1.4 hoitopäivät Turussa - tervetuloa AuraTransformaatio-hoitoon, tasapainotukseen tai kalevalaiseen jäsenkorjaukseen 
- hoitovaraukset kuten yllä jo mainittu (tämä viikonloppu varmistuu viikon 12 aikana!)
 
la-su 22.-23.4.2017 hoitopäivät Kangasniemellä
- varaa oma hoitoaikasi 
sähköpostitse:johanna.saari@joypack.fi tai yv:nä fb:n kautta
 
su 21.5 hoitopäivä Porvoossa
- varaa oma hoitoaikasi 
sähköpostitse:johanna.saari@joypack.fi tai yv:nä fb:n kautta
 
Tulossa olevat koulutukset:
 
25.-28.5.2017 auravälittäjä™-koulutus - muutama kurssipaikka vielä vapaana, ota nopeasti yhteyttä, mikäli tämä koulutus kiinnostaa Sinua <3