Hoidot

Olen toiminut yritykseni JoyPackin kautta elokuusta 2005 alkaen. Tarkistan ja uudistan säännöllisesti tapaani toimia, palvelujani ja työni laatua. Haluan ylläpitää osaamistani ja ammattitaitoani ja koulutan itseäni jatkuvasti, jotta tarjoamani palvelut ja tuotteet vastaavat mahdollisimman hyvin myös Sinun tarpeitasi.

Kesällä 2017 muutin Pohjois-Suomeen Koivun kylälle Tervolaan ja samalla myös palvelutarjontani laajeni niin, että kehollisia hoitoja monipuolistaa nyt Aqua Detox- jalkojen puhdistushoito. JoyPackin toimitilat ovat erillisessä rakennuksessa ja voit halutessasi myös majoittua JoyPack-taloon tai vuokrata sen omiin koulutus- tai kokoustarpeisiisi. Remontin valmistuttua helmikuussa 2018, yöpyjiä mahtuu majoittumaan jopa 18 ja koulutustilaa löytyy noin 20 hengelle. Koulutuksia ja kokouksia varten löytyy mm. fläppitaulu, videotykki sekä langaton wifi.

Iso pihapiirimme Kemijoki-rantoineen on myös käytettävissäsi. Pihassa sijaitseva rantasauna lämpiää tilauksesta ympäri vuoden.

Hoitojen ja kurssien hinnat sekä yöpymis-  ja kokoushinnaston löydät "Hinnasto" otsikon alta ja ne ovat voimassa 09.02.2018 alkaen.
 
Lämpimästi tervetuloa kursseille, luennoille, tapahtumiin sekä kehollisiin - ja energiahoitoihin. Halutessasi, viivähdä pidempään - yövy tunnelmallisessa pirtissä ja nauti Kemijokinäkymistä ja rantasaunan löylyistä! Voit halutessasi järjestää myös oman kurssisi tai kokouksesi tänne Koivuun!
 
Nähdään pian,
 
<3 Johanna
 
Intialainen päähieronta
Auran tasapainotus
Kalevalainen jäsenkorjaus
AuraTransformaatio™ - hoito
AuraTransformation™
Rummutusrentoutus
Henkilökohtainen ohjaus tai valmennus zoomin kautta
Aqua Detox -jalkahoito