Heräsikö kysyttävää?

Mitä tapahtumaa, kurssia, koulutusta tai palvelua asiasi koskee

Elementtien vuosittainen kierto - webinaari Zoomin kautta 19.11.2019 klo 19.00-21.00

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja kysymään asioita elementtien vuosittaisesta kerrosta kätevästi kotoa käsin, zoom-webinaari- ja kokousohjelman kautta :)

Ennen luennon alkamista sinun tulee ladata yksinkertainen, turvallinen ja nopea zoom-sovellus koneellesi tai tabletillesi osoitteessa: www.zoom.us/download.
Zoom on suojattu ja turvallinen webinaari- ja kokousohjelma, jonka kautta voit seurata ja osallistua live- kokouksiin missä päin maailmaa tahansa. 
Sovellusta on todella helppo käyttää ja se toimii tietokoneella, tabletilla ja puhelimessa. 
Ilmoittautuessasi mukaan ja maksaessasi webinaarin, lähetän sähköpostiisi etukäteen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset webinaariin mukaan. 
 
Elementtien vuosittainen kierto -webinaari  OHJAA SINUT SUUNNITTELEMAAN MENEILLÄÄN OLEVAA VUOTTASI 4 PERUSELEMENTTIÄ (TULI, VESI, MAA JA ILMA) HUOMIOIDEN SEKÄ NIIDEN VAIKUTUKSIA YMMÄRTÄEN!
 
Kun tiedät 4 peruselementin energiarakenteet ja niiden vaikutukset elämään, sekä elementtien ikiaikaisen kierron merkityksen, myös oman elämäsi suunnittelu ja tulevien tapahtumien ajoitus sekä mahdollisuus onnistua niissä helpottuu huomattavasti. 
Jos esimerkiksi yrität puskea läpi projektia, jonka onnistuminen vaatii elementtienergiaa, joka ei ole sillä hetkellä aktiivinen, on todennäköistä, että joudut kamppailemaan todella paljon omien ajatustesi ja ideoittesi läpiviemiseksi. 
Kun sinulla on ymmärrys elementtiyhdistelmistä ja niiden vaikutuksista niin itseesi, ympärilläsi oleviin ihmisiin, ympäristöön, yrityksiin, paikkoihin ja maihin, jotka liittyvät projektiisi, on paljon helpompaa ennakoida ja suunnitella milloin kannattaa lähteä liikkeelle. 
On myös tärkeää oivaltaa se, että alat tehdä oikeita asioita oikeaan aikaan, oikeassa paikassa ja oikeiden ihmisten kanssa.
 
Webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tietää lisää peruselementtiemme vuosittaisesta ja ikiaikaisesta rytmistä ja niiden vaikutuksesta suunnitelmiemme täytäntöönpanoon.
 
Hinta 20,00 € 
 
Ilmoittautumiset webinaariin: www.joypack.fi -sivujen verkkokaupan kautta 

Ilmoittautumistiedot

Jaa tämä