Heräsikö kysyttävää?

Mitä tapahtumaa, kurssia, koulutusta tai palvelua asiasi koskee

Elementtitietoisuus jatkokurssi (2. päivä)

Persoonallisuusmittari four element profile™ perustuu neljän elementin tulen, veden, maan ja ilman ominaisuuksien ymmärtämiseen. Nämä elementit esiintyvät jokaisessa meissä erityyppisinä tasapainoina ja vahvuuksina. Elementit tuli, vesi, maa ja ilma ovat tärkeitä fyysiselle elämälle, mutta vähintään yhtä tärkeää on, että nämä neljä elementtiä ovat integroituneet myös osaksi tietoisuuttasi ja persoonallisuuttasi.
Kun kaikki elementit ovat sulautuneet osaksi sinua, se tuo kokonaisuuden ja tasapainon tunteen ympärillesi, edistäen omaa henkilökohtaista kasvuasi ja kehitystäsi.  
Eri elementtien erot oivaltamalla, ymmärrät myös ympäristöäsi paremmin ja se vaikuttaa aina positiivisesti kykyysi kommunikoida. Saat parempia tuloksia toimiessasi yhdessä muiden kanssa, sekä henkilökohtaisella, että ammatillisella tasolla. 
 
Tuli edustaa henkilökohtaista paloasi ja sisäistä viisauttasi.
Vesi henkilökohtaista flowta ja kykyä olla tasapainossa kaikilla tasoilla.
Maa ilmentää henkilökohtaista ilmaisuasi sekä fyysistä ympäristöäsi päivittäisessä elämässä.
Ilman elementti edustaa kykyäsi käyttää maalaisjärkeä, käytännön taitoja, ihmistuntemusta, inspiraatiota, luovuutta sekä visiointikykyä.
 
Kurssipäivät ovat itsenäisiä kokonaisuuksia ja voit tulla  toiselle kurssipäivälle käytyäsi peruskurssin.  
 
Elementtitietoisuus jatkokurssi (2. päivä)
Sisältö ja tavoitteet:
Jatkokurssipäivän aikana syvennytään siihen, millä tavalla kaikkia neljää elementtiä ilmaistaan ja miten yksittäiset elementit reagoivat erilaisissa tilanteissa esim. stressi, asioiden tärkeysjärjestys, vanhemmuus, paineensietokyky jne. Saat siis entistä paremman käsityksen siitä, kuinka ihmiset toimivat ja ilmentävät neljää elementtiä.
 
Opit lukemaan eri elementtejä ihmisten ilmeistä, eleistä ja kehonkielen kautta sekä erottamaan elementeille tyypillisiä piirteitä kasvoissa, esimerkiksi nenän tai suun muodon mukaan. Jokainen elementti ilmaisee itseään eri tavalla kasvoissa ja kehossa. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet huomata ihmisen elementtiyhdistelmiä kasvoihin ja kehoon perustuvien havaintojen pohjalta, mikä laajentaa käsitystäsi erilaisista ihmisistä ja erilaisten ihmisen kanssa toimimisesta.
Kurssi sisältää laajan teoriaosuuden, esimerkkejä, keskustelua sekä kuva- ja videoharjoituksia.
 
Kun ymmärät millä tavalla muiden ihmisten elementtiyhdistelmiä voi ”lukea ja nähdä", opit myös, miten eri elementtiyhdistelmiä omaavien henkilöiden kanssa on hyvä kommunikoida. Saat näin parhaan hyödyn vuorovaikutustilanteista ja pystyt paremmin kertomaan muille, mitä tarkoitat.
 
Päivän aikana paneudutaan myös siihen, kuinka eri elementtejä voi integroida osaksi omaa toimintaa ja käyttäytymistä. Päivä päättyy harjoitukseen, jossa kaikilla kurssin osallistujilla on mahdollisuus testata osaamistaan muiden kurssilaisten elementtiyhdistelmiä tarkastelemalla. Osallistuminen tehtävään on vapaaehtoista.
 
Aikataulu: 9.00-18.00
Kouluttaja: four element profile™ -partneri Johanna Saari
Paikka: NLP - Akatemia, Päivänkakkarantie 10 (Kaitaa), Espoo
Hinta/päivä/ henkilö: 395,00 € / hlö (alv 24% sis. hintaan) Hintaan sisältyy opetus, kurssimateriaali, todistus, lounas, tee, kahvi, hedelmiä ja pientä välipalaa
 
Kurssiviikonloput, suomenkieliset kurssit 2017: 22.-23.04.2017, 18.-19.11.2017 
 
 
 
 

Jaa tämä