Heräsikö kysyttävää?

Mitä tapahtumaa, kurssia, koulutusta tai palvelua asiasi koskee

Elementtitietoisuus peruskurssi (1. päivä)

Persoonallisuusmittari four element profile™ perustuu neljän elementin tulen, veden, maan ja ilman ominaisuuksien ymmärtämiseen. Nämä elementit esiintyvät jokaisessa meissä erityyppisinä tasapainoina ja vahvuuksina. Elementit tuli, vesi, maa ja ilma ovat tärkeitä fyysiselle elämälle, mutta vähintään yhtä tärkeää on, että nämä neljä elementtiä ovat integroituneet myös osaksi tietoisuuttasi ja persoonallisuuttasi.

Kun kaikki elementit ovat sulautuneet osaksi sinua, se tuo kokonaisuuden ja tasapainon tunteen ympärillesi, edistäen omaa henkilökohtaista kasvuasi ja kehitystäsi.  
Eri elementtien erot oivaltamalla, ymmärrät myös ympäristöäsi paremmin ja se vaikuttaa aina positiivisesti kykyysi kommunikoida. Saat parempia tuloksia toimiessasi yhdessä muiden kanssa, sekä henkilökohtaisella, että ammatillisella tasolla. 
 
Tuli edustaa henkilökohtaista paloasi ja sisäistä viisauttasi.
Vesi henkilökohtaista flowta ja kykyä olla tasapainossa kaikilla tasoilla.
Maa ilmentää henkilökohtaista ilmaisuasi sekä fyysistä ympäristöäsi päivittäisessä elämässä.
Ilman elementti edustaa kykyäsi käyttää maalaisjärkeä, käytännön taitoja, ihmistuntemusta, inspiraatiota, luovuutta sekä visiointikykyä.
 
Elementtitietoisuus, peruskurssi (1.päivä)  on itsenäinen kokonaisuus ja käytyäsi sen, voit osallistua 2. päivään, joka on Elementtitietoisuus jatkokurssi. Voit käydä kurssikokonaisuuden toisen päivän heti peruskurssipäivän jälkeen tai myöhemmin. Kun käyt molemmat kurssipäivät peräkkäin, säästät kurssihinnassa!
 
Peruskurssi (1. päivä)
Sisältö ja tavoitteet
Peruskurssilla saat tiedot koskien neljää elementtiä; tuli, vesi, maa ja ilma, minkä avulla pystyt kurssin päättyessä ymmärtämään, mitä elementtiyhdistelmiä sinussa itsessäsi on. Opit tunnistamaan myös elementit perheenjäsenissä ja läheisissä ystävissä sekä ihmisissä, joiden elementit ovat näkyvästi esillä.
 
Opit jokaisen elementin ominaisuuksista ja käyttäytymismalleista mm. sen, millä tavalla ne ilmaisevat esim. iloa, surua ja vihaa. Opit myös, kuinka elementit tulevat esille liikkeissä, puheessa, henkilön karismassa jne. Saat myös tietoa siitä, millä tavalla oma elementtikombinaatiosi toimii paremmin.
 
Kurssipäivän päättyessä on mahdollisuus opetella lukemaan toisten elementtejä ja saada analyysi myös itsestäsi. Osallistuminen tähän harjoitukseen on vapaaehtoista.
Kurssipäivä sisältää runsaasti sekä teoriaa että harjoituksia, jotka vahvistavat oppimista ja tiedon määrää monipuolisesti neljästä elementistä.
Huomaa, että peruskurssin antamat tiedot ovat edellytys jatkokurssiin osallistumiselle.
 
Aikataulu: 10.00-17.30
Kouluttaja: four element profile™ -partneri Johanna Saari
Paikka: NLP - Akatemia, Päivänkakkarantie 10 (Kaitaa), Espoo
Hinta/päivä/ henkilö: 350,00 € / hlö (alv 24% sis. hintaan) Hintaan sisältyy opetus, kurssimateriaali, todistus, lounas, tee/ kahvi, hedelmiä ja pientä välipalaa
 
Kurssiviikonloput, suomenkieliset kurssit 2017: 22.-23.04.2017, 18.-19.11.2017 
 

Ilmoittautumistiedot

Jaa tämä