Heräsikö kysyttävää?

Mitä tapahtumaa, kurssia, koulutusta tai palvelua asiasi koskee

Kristallisoitumisprosessi webinaari zoomin kautta 29.10.2019 klo 19-21

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja kysymään AuraTransformaatio™ hoidon jälkeen käynnistyvästä kristallisoitumisprosessista kätevästi kotoa käsin, zoom-webinaari- ja kokousohjelman kautta :)

 
AuraTransformaatio™ hoidossa saat pysyvän ja vahvan uuden ajan aurarakenteen kehosi ympärille. Uuden ajan rakenne sekä suojaa, että mahdollistaa ja edistää tietoisuutesi laajenemista ja vahvistaa yhteyttä karismasi, ajattelusi, intuitiosi ja fyysisen toimintasi välillä. Hoidon seuraksena käynnistyvä kristallisoitumisprosessi ohjaa sinut tunnistamaan itsesi, potentiaalisi ja elämääsi liittyvät merkitykselliset asiat, jolloin pääset etenemään elämässäsi tasapainon kautta eteenpäin!
 
Kristallisoitumisprosessiluennolla läpikäydään, mitä muutoksia prosessin aikana tapahtuu ja millä tavalla uusi tasapainon kautta eteneminen rakentuu peruselementtiemme kautta. Luennon lopussa mahdollisuus kysymyksiin.
 
Lämpimästi tervetuloa mukaan! ♥
 
Luennon hinta 20,00€ 
 
Varaa paikkasi www.joypack.fi verkkokaupan kautta. Luento täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu max 25 henkilöä.
Lähetän sinulle sähköpostiisi etukäteen osallistumislinkin, jolla pääset mukaan webinaariin helposti, sähköpostiin saamaasi kokouslinkkiä "klikkaamalla".
 
Ennen luennon alkamista voit ladata yksinkertaisen, turvallisen ja nopean zoom-sovelluksen koneellesi tai tabletillesi osoitteessa: www.zoom.us/download.
Zoom on suojattu ja turvallinen webinaari- ja kokousohjelma, jonka kautta voit seurata ja osallistua live- kokouksiin missä päin maailmaa tahansa.
 

Ilmoittautumistiedot

Jaa tämä