Heräsikö kysyttävää?

Mitä tapahtumaa, kurssia, koulutusta tai palvelua asiasi koskee

Majoitus- ja hyvinvointipalvelut

Lämpimästi tervetuloa majoittumaan 1 - 7 vuorokaudeksi JoyPackin tammikuussa 2018 uudistuneisiin majoitustiloihin, jotka sijaitsevat toimitilojemme yläkerrassa.

Käytettävissä on kolme (3) majoitushuonetta, joihin mahtuu 1-3 aikuista, tai esimerkiksi 2 aikuista ja 2 lasta. Yläkerran aulassa olevassa yhteistilassa voi majoittua lattialla patjoilla + vuodetuolilla max 4 + 1 hlöä. Alakerran tuvassa käytössäsi on kaksi vuodesohvaa (2 - 4 hlölle). 

Varaa oma huoneesi / koko talo käyttöösi majoittumisen ajaksi täältä: 

https://www.airbnb.fi/manage-your-space/19935747/details                                                   (koko JoyPack -talo)
https://www.airbnb.fi/rooms/22505755?location=koivu%2C%20.%20tervola&s=mIfrTay2      (makuuhuone A)
https://www.airbnb.fi/rooms/22992351?location=koivu%2C%20.%20tervola&s=mIfrTay2      (makuuhuone B)
https://www.airbnb.fi/rooms/22992772?location=koivu%2C%20.%20tervola&s=mIfrTay2      (makuuhuone C)
 

Kaikkien majoittujien yhteiskäytössä ovat iso tupa, hyvin varusteltu keittiö, sekä wc- ja suihkutilat. Majoituspalveluun sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet sekä mahdollisuus valmistaa ruoka itse. Talo tarjoaa kahvit ja teet sekä vaihtelevat, pienet ruokatarpeet.

Hoitotalon yhteydessä keittiön takaosassa sijaitsevat JoyPackin hoitotilat, jotka ovat arkisin ja tilauksesta myös viikonloppuisin hoitokäytössäni. Käytän työtilojani yleensä klo 8.00-18.00 välillä. Voit halutessasi, majoitusta varatessa, varata itsellesi myös hoitopalveluja esim. rentouttavan intialaisen päähieronnan, kokonaisvaltaisen kalevalaisen jäsenkorjauksen tai vaikkapa vaikuttavan, kerran elämässä tehtävän AuraTransformaatio™-hoidon.
 
Tilauksesta lämpiää myös pihassa oleva rantasauna. 
 
Jos yövyt meillä työ- tai kaveriporukalla, voit kysyä myös erilaisia valmennus.- ja ohjelmapalveluja 1,5 t - 2 pv  kestäviin kurssikokonaisuuksiin.

Tällä hetkellä tarjolla mm. naurujoogaa & rummutusrentoutusta, kommunikointiin ja vuorovaikutuksen ymmärtämiseen ja tehostamiseen liittyviä luentoja, NLP- aiheisia muutos- ja voimaantumisharjoituksia sekä hyvinvointia edistäviä 1-2 päivän mittaisia kurssikokonaisuuksia! Kysy lisää valmiista koulutus- ja valmennuspaketeista tai tehdään ja suunnitellaan yhdessä sinulle & ryhmälle räätälöity kokonaisuus <3

 

Ilmoittautumistiedot

Jaa tämä