Heräsikö kysyttävää?

Mitä tapahtumaa, kurssia, koulutusta tai palvelua asiasi koskee

Rummutusrentoutus

Rummutusrentous on matka, jossa rummusta tulevat ääniaallot ja värähtelyt vaikuttavat kokonaisvaltaisesti kehoon, mieleen ja energiaasi. Rummutusrentoutus on noin tunnin kestävä hoito, jossa alkukartoituksen ja ohjauksen jälkeen siirrytään selinmakuulle. Lämpimästi peiteltynä voit antaa niin kehosi kuin mielesikin rentoutua ja antaa rummun äänen viedä sinut juuri sillä hetkellä sinulle sopivaan tilaan, matkalle ja mielikuviin, jotka vahvistavat, voimistavat ja rentouttavat sinua.

Voi olla, että saat paremman yhteyden itseesi ja omaan voimaasi, käyt tapaamassa henkioppaita, luot voimaeläinyhteyksiä tai löydät vastauksia erilaisiin elämän haasteisiin ja pulmatilanteisiin.

Hoidon aikana rummulla läpikäydään ja rummutetaan koko keho useita kertoja ja rummuttaja liikkuu hoidettavan ympärillä hoidon aikana. Rummutuksen aikana rytmi, tempo ja äänen voima voivat vaihdella. Yleensä ääniaallot voi tuntea koko kehon alueella ja hoidon jälkeen hoidettavalla on yleensä hyvin tasapainoinen, maadoittunut ja läsnäoleva olo.  

 

 

Ilmoittautumistiedot

Jaa tämä