Sertifioitu auravälittäjäohjaaja™ Johanna Saari

Olen Johanna Saari ja kotoisen Keminmaasta Pohjois-Suomesta. Vuodesta 2005 alkaen toiminut yritykseni JoyPackin kautta erilaisten täydentävien ja vaihtoehtoisten hoitojen tarjoajana sekä koulutusten, tapahtumien ja hyvinvointipalvelujen tuottajana. Perheeseeni kuuluu vuonna 2008 syntynyt kuopukseni, 3 aikuista lasta puolisoineen, yksi lapsenlapsi, kaksi koiraa ja kaksi kissaa. 
 
Olen koulutukseltani sairaanhoitaja (AMK) ja työskennellyt lasten ja heidän perheidensä parissa sekä sairaalassa, että perhe- ja päihdetyöntekijänä. Jo sairaanhoitajaurani aikana kiinnostuin myös täydentävistä ja vaihtoehtoisista auttamis-, hoito- ja asiakastyömenetelmistä. Vuonna 2004 aloin opiskella aktiivisesti työni ohella ja vuosien varrella olen valmistunut mm. Usui Reiki Masteriksi, sertifioiduksi NLP-valmentajaksi, naurujooga-opettajaksi, IPH-kouluttajaksi ja kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi.
 
AuraTransformaatio™ tuli elämääni keväällä 2011 Berit Hickmanin (ent. Reaverin) pitämän luennon kautta. Tuo luento vaikutti minuun vahvasti ja oman AuraTransformaatio™ hoitoni sain Beritiltä toukokuun alussa 2011. Tunsin heti hoidon jälkeen olevani vahvasti kehossani ja oloni oli hyvin selkeä ja tasapainoinen. Hoidon jälkeen omaan elämääni kuuluvat tehtävät ja asiat alkoivat selkiytyä ja koen edelleen, että olen edennyt huikeasti juuri itselleni oikeaan suuntaan. Valmistuin auravälittäjäksi™ marraskuussa 2011 ja siitä lähtien AuraTransformaatiolla™ ja uuden ajan energiaan liittyvillä asioilla on ollut keskeinen rooli myös työssäni. 
 
Tällä hetkellä toimin Suomessa ja Virossa sertifioituna auravälittäjäohjaaja™ ja kansainvälisenä kouluttajana, eli hoitojen ja tasapainotusten lisäksi, koulutan ja ohjaan sekä uusia auravälittäjiä™, että auravälittäjäohjaajia™. Teen tiiviisti yhteistyötä Ruotsissa asuvan Therese Lindbergin kanssa, jonka vastuualueella ovat mm. Skandinavian alueen koulutukset, sekä Annin miehen Carsten Sennovin kanssa. Myös sekä Suomessa, että ulkomailla toimivat auravälittäjät™ ovat yhteistyökumppaneitani.  Parin viime vuoden aikana olen työskennellyt Englannissa kouluttaen tiimiimme uutta auravälittäjäohjaajaa™ Sarah Jenningsiä. Varsinaiset työ ja koulutustilani sijaitsevat Pohjois-Suomessa Koivussa, Tervolan kunnan pohjoisimmassa kylässä. 
 
Työhöni kuuluu Anni Sennovin kirjoittamien kirjojen välitys ja myynti, erilaisten koulutusten, tapaamisten ja tapahtumien järjestäminen AuraTransformaatioon™ mutta myös yleiseen hyvinvointiin, hyvään oloon ja jaksamiseen liittyen. Näiden asioiden lisäksi lähellä sydäntäni ovat myös keholliset hoidot. Sen vuoksi palveluihini kuuluvat kalevalainen jäsenkorjaus, *Aqua Detox -jalkahoidot ja intialainen päähieronta, jossa tarjoan koulutusta perus- ja jatkokurssien muodossa. 
 
Haluan tarjota myös Sinulle mahdollisuuden olla vahvasti ja kokonaisvaltaisesti fyysisessä kehossasi, nauttien elämästäsi täällä, tässä ja nyt! Oma kokemukseni on, että itsellesi tärkeiden asioiden toteuttaminen uudella, tasapainoisella tavalla on paljon helpompaa AuraTransformaatio™- hoidon jälkeen. Tervetuloa löytämään oma voimasi ja tekemään sinulle merkityksellisiä asioita elämässäsi!
 
Yritykseni JoyPack tarjoaa seuraavia palveluja:
 • Auravälittäjäkurssit™ ja sertifiointikurssit jo valmistuneille auravälittäjille™
 • AuraTransformaatio™ -hoidot ja tasapainotukset
 • Anni Sennovin kirjoittamien kirjojen myynti 
 • Hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvät koulutukset ja valmennukset
 • Kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista edistävien tapahtumien järjestäminen
 • Intialainen päähieronta sekä perus- ja jatkokurssit aiheesta
 • Kalevalainen jäsenkorjaus
 • Aqua Detox- jalkahoidot
 • Rummutusrentoutukset
 • Naurujooga-tunnit
 • LifeWave® tuotteiden itsenäinen jälleenmyyjä
Teen AuraTransformaatio™- hoitoja ja tasapainotuksia työtiloissani Tervolan -Koivuissa sekä ympäri Suomea ja ulkomailla
 
I do AuraTransformation™ - treatments and balancing also in English in Tervola, Koivu and everywhere in Finland and overseas.
 
Kielet: suomi, englanti
 
Puh: +358 445642 668
Sähköposti: johanna.saari@joypack.fi
Kotisivut: www.joypack.fi
Kotisivut: www.auratransformation.com/fi
 
JoyPack
Johanna Saari
Nelostie 3830 B
95355 Koivu (Tervola)
 
+358 44 5642 668
johanna.saari@joypack.fi
www.joypack.fi