Sertifioitu auravälittäjäohjaaja™ Johanna Saari

Olen Johanna Saari ja kotoisen Keminmaasta Pohjois-Suomesta. Vuodesta 2005 alkaen toiminut yritykseni JoyPackin kautta erilaisten täydentävien ja vaihtoehtoisten hoitojen tarjoajana sekä koulutusten, tapahtumien ja hyvinvointipalvelujen tuottajana. Perheeseeni kuuluu neljä lasta, kaksi koiraa ja kaksi kissaa. 
 
Peruskoulutukseltani olen lasten sairaanhoitaja ja työskennellyt lasten ja heidän perheidensä parissa sekä sairaalassa, että perhe- ja päihdetyöntekijänä. Jo sairaanhoitajaurani aikana kiinnostuin myös täydentävistä ja vaihtoehtoisista auttamis-, hoito- ja asiakastyömenetelmistä. Vuonna 2004 aloin opiskella aktiivisesti työni ohella ja vuosien varrella olen valmistunut mm. Usui Reiki Masteriksi, sertifioiduksi NLP-valmentajaksi, naurujooga-opettajaksi, IPH-kouluttajaksi ja kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi.
 
AuraTransformaatio™ tuli elämääni keväällä 2011 Berit Reaverin pitämän luennon kautta. Tuo luento vaikutti minuun vahvasti ja oman AuraTransformaatio™ hoitoni sain Beritiltä toukokuun alussa 2011. Tunsin heti hoidon jälkeen olevani vahvasti kehossani ja oloni oli hyvin selkeä ja tasapainoinen. Hoidon jälkeen oma elämäntehtäväni ja itselleni tärkeät ja merkitykselliset asiat ovat kirkastuneet minulle edelleen ja olen edennyt huikeasti juuri itselleni oikeaan suuntaan. Valmistuin auravälittäjäksi™ marraskuussa 2011 ja siitä lähtien AuraTransformaatiolla™ ja uuden ajan energiaan liittyvillä asioilla on ollut keskeinen rooli myös työssäni. 
 
Tällä hetkellä toimin Suomessa ja Virossa sertifioituna auravälittäjäohjaaja™ eli hoitojen ja tasapainotusten lisäksi, koulutan ja ohjaan myös uusia auravälittäjiä™ yhteistyössä Anni Sennovin kanssa. Työ ja koulutustilani sijaitsevat  Koivussa Tervolassa. 
 
Työhöni kuuluu myös Anni Sennovin kirjoittamien kirjojen välitys ja myynti, erilaisten koulutusten, tapaamisten ja tapahtumien järjestäminen AuraTransformaatioon™ mutta myös yleiseen hyvinvointiin, hyvään oloon ja jaksamiseen liittyen. Näiden asioiden lisäksi lähellä sydäntäni ovat myös keholliset hoidot. Sen vuoksi palveluihini kuuluvat kalevalainen jäsenkorjaus ja intialainen päähieronta, jossa tarjoan koulutusta perus- ja jatkokurssien muodossa. 
 
Haluan tarjota myös Sinulle mahdollisuuden olla vahvasti ja kokonaisvaltaisesti fyysisessä kehossasi, nauttien elämästä ja toteuttaen itsellesi tärkeitä asioita uudella, tasapainoisella tavalla AuraTransformaation™ avulla. Tervetuloa löytämään oma voimasi ja toteuttamaan sinulle merkityksellisiä asioita elämässäsi!
 
Yritykseni JoyPack tarjoaa seuraavia palveluja:
 
  • Sertifioidut auravälittäjäkurssit™ yhteistyössä Anni Sennovin kanssa
  • AuraTransformaatio™ -hoidot ja tasapainotukset
  • Anni Sennovin kirjoittamien kirjojen sekä valmennusten ja koulutusten myynti
  • Hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvät koulutukset ja valmennukset
  • Kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista edistävien tapahtumien järjestäminen
  • Intialainen päähieronta sekä perus- ja jatkokurssit aiheesta
  • Kalevalainen jäsenkorjaus
  • LifeWave® tuotteiden itsenäinen jälleenmyyjä
Teen AuraTransformaatio™- hoitoja ja tasapainotuksia työtiloissani Tervolan -Koivuissa sekä ympäri Suomea ja Viroa.
 
I do AuraTransformation™ - treatments and balancing also in English in Tervola, Koivu and everywhere in Finland and Estonia.
 
Kielet: suomi, englanti
 
Puh: +358 445642 668
Sähköposti: johanna.saari@joypack.fi
Kotisivut: www.joypack.fi
Kotisivut: www.auratransformation.fi
 
JoyPack
Johanna Saari
Nelostie 3830 B
95355 Koivu (Tervola)
 
+358 44 5642 668
johanna.saari@joypack.fi
www.joypack.fi