Elementtien vuosittainen kierto webinaari. Tallennettu 13.05.2020

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja kysymään asioita elementtien vuosittaisesta kerrosta kätevästi kotoa käsin, zoom-webinaari- ja kokousohjelman kautta :)

Ilmoittautuessasi mukaan ja maksaessasi webinaarin JoyPackin verkkokaupassa, lähetän sähköpostiisi osallistumislinkin, jota käyttämällä pääset webinaariin mukaan. 
 
Elementtien vuosittainen kierto -webinaari  OHJAA SINUT SUUNNITTELEMAAN MENEILLÄÄN OLEVAA VUOTTASI 4 PERUSELEMENTTIÄ (TULI, VESI, MAA JA ILMA) HUOMIOIDEN SEKÄ NIIDEN VAIKUTUKSIA YMMÄRTÄEN!
 
Kun tiedät 4 peruselementin energiarakenteet ja niiden vaikutukset elämään, sekä elementtien ikiaikaisen kierron merkityksen, myös oman elämäsi suunnittelu ja tulevien tapahtumien ajoitus sekä mahdollisuus onnistua niissä helpottuu huomattavasti. 
Jos esimerkiksi yrität puskea läpi projektia, jonka onnistuminen vaatii elementtienergiaa, joka ei ole sillä hetkellä aktiivinen, on todennäköistä, että joudut kamppailemaan todella paljon omien ajatustesi ja ideoittesi läpiviemiseksi. 
Kun sinulla on ymmärrys elementtiyhdistelmistä ja niiden vaikutuksista niin itseesi, ympärilläsi oleviin ihmisiin, ympäristöön, yrityksiin, paikkoihin ja maihin, jotka liittyvät projektiisi, on paljon helpompaa ennakoida ja suunnitella milloin kannattaa lähteä liikkeelle. 
On myös tärkeää oivaltaa se, että alat tehdä oikeita asioita oikeaan aikaan, oikeassa paikassa ja oikeiden ihmisten kanssa.
 
Webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tietää lisää peruselementtiemme vuosittaisesta ja ikiaikaisesta rytmistä ja niiden vaikutuksesta suunnitelmiemme täytäntöönpanoon.
 
Hinta 20,00 € 
 
Ilmoittautumiset webinaariin: www.joypack.fi -sivujen verkkokaupan kautta 
 
13.5.2020  nauhoitettu Webinaari-tallenne ostettavissa toistaiseksi! 
20,00 €

Jaa tämä