Henkilökohtainen ohjaus tai valmennus zoomin kautta

Henkilökohtainen ohjaus / valmennus on tunnin mittainen kahdenkeskinen tapaaminen skypen tai zoomin kautta. Sen tarkoitus on auttaa sinua eteenpäin tilanteessa, jossa tunnet tarvitsevasi kuuntelijaa, lisäideoita sen hetkiseen pulmatilanteeseesi tai uutta näkökulmaa asioihin, joita olet ehkä jo pohtinut pitkään. Ohjaus- ja valmennus on suunnattu erityisesti AuraTransformaatio™ hoidossa käyneille mutta se on avoin myös muille asiasta kiinnostuneille.

Keskusteluamme ohjaa ratkaisukeskeinen ja voimavarasuuntautunut tapani työskennellä, jonka taustat lähtevät lasten ja perheiden kautta työskentelystä niin sairaanhoitajana, perhetyöntekijänä, ohjaajana kuin hyvinvointialan kouluttajana. Kokemukseni ja ymmärrykseni energiatyöskentelystä auravälittäjäohjaajana™ antaa keskusteluihin myös intuitiivista ja kokonaisvaltaista näkemystä sinua ymmärtävällä ja tukevalla tavalla.

Voit varata oman henkilökohtaisen ohjaus- / valmennusaikasi JoyPackin verkkokaupan kautta. Kun olet ostanut valmennuksen, otan sinuun yhteyttä sähköpostitse ja sovitaan valmennusaika sinulle sopivaan ajankohtaan mahdollisimman nopeasti.

62,00 €

Jaa tämä