top of page
Unknown-5.jpeg

AuraTransformaatio™

AuraTransformaatio™ -hoito on kerran elämässä tehtävä energiahoito ennen vuotta 1995 syntyneille aikuisille. AuraTransformaatio™-hoidon jälkeen annettavassa tasapainotushoidossa voivat sen sijaan käydä myös vuoden 1995 jälkeen syntyneet.

Aurakuvat.jpg

Mitä on AuraTransformaatio™ ja tasapainotushoito

AuraTransformaatio™ on kerran elämässä tehtävä energiahoito ennen vuotta 1995 syntyneille aikuisille. AuraTransformaatio™-hoidon jälkeen annettavassa tasapainotushoidossa voivat sen sijaan käydä myös vuoden 1995 jälkeen syntyneet.

Lue tämä ennen AuraTransformaatiotasi

Lue ilmainen kirjalyhennelmä Kristalli- ja indigoenergiat - kokonaisvaltainen tasapaino -kirjasta (19 sivua) ennen AuraTransformaatio™ -hoitoasi.

Kristalli- ja indigoenergiat kokonaisvaltainen tasapaino.JPG
Cosmic bliss_2500px for web.jpg

Auravälittäjäohjaaja™
Johanna Saari

Johanna toimii neuvonantajana kansainvälisessä AuraTransformaatio™ organisaatiossa. Hän ohjaa kansainvälisiä Auravälittäjäohjaajia ja kouluttaa Auravälittäjiä niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa.

AuraTransformaation kehittäjä Anni Sennov

AuraTransformaation™ kehittäjä Anni Sennov oli selvänäköinen neuvonantaja, kansainvälinen luennoitsija sekä kirjailija, joka kirjoitti uransa aikana yli 30 kirjaa. Hänen kirjansa käsittelevät mm. henkisyyttä, tietoisuutta, itsensä kehittämistä, uuden ajan lapsia, AuraTransformaatiota™, ihmissuhteita, sekä oman energian suojaamista.

Unknown-3.jpeg
iStock-531535355.jpg

Auravälittäjä™ koulutukset / AuraMediator™ Courses

Kurssilla opit AuraTransformaatio™-hoidon ja siihen linkittyvän tasapainotushoidon eri vaiheet sekä syvennyt  hoidon jälkeen käynnistyvään kristallisoitumisprosessi. Opit sekä neljän peruselementin (tuli, vesi, maa ja ilma) ominaisuudet ja niiden vaikutukset uudessa energiajärjestelmässä ja tutustut eri ulottuvuuksiin ja niiden ominaisuuksiin.

Unknown-5.jpeg
AuraTransformation_SIMPLE.jpg
bottom of page