top of page

JoyPack

Golden Mallorca_2500px for web.jpg

Elämäniloa ja hyvää oloa
Lifefullness and bliss

JoyPack on vuonna 2005 perustettu, erilaisia täydentäviä- ja vaihtoehtohoitoja sekä hyvinvointiin liittyviä koulutuksia tarjoava yritys. 

Palveluihimme kuuluvat myös hyvinvointiin liittyvien koulutusten ja tapahtumien järjestäminen, erilaiset valmennus- ja hoitopaketit sekä majoitus- ja koulutustilojen vuokrauspalvelu.

 

JoyPack

Koivu, Tervola / Lappi, Suomi

Village of Koivu, Tervola
/ Lapland Region, Finland

Johanna Saari

Omistaja 

Business Owner

aet-18.jpg
20180126-_I8A1768-Edit.jpg
aet-12.jpg
aet-20.jpg
6.jpg
JoyPack - Johanna Saari

JoyPack - Johanna Saari

Watch Now
Johanna Saari
Spirit of JoyPack

Olen tallustellut täällä vuodesta 1968 ja saanut elää jo tähän mennessä upean ja tapahtumarikkaan elämän!

Tällä hetkellä asun ja työskentelen Tervolan Koivussa.

 

Omat juureni ovat Keminmaan Itäkoskella, jossa olen varttunut aikuiseksi. Minulla on kolme jo aikuista ja yksi teini-ikäinenlapsi. Kuopukseni asuu vielä kanssani. Olen kolmen ihanan lapsenlapsen Ämmi ja perheeseeni kuuluu myös kaksi koiraa ja kaksi kissaa.

 

Pohjakoulutukseltani olen lasten sairaanhoitaja (1991). Päivitin tutkintoni vuosituhannen vaihteessa amk-tutkinnoksi mielenterveys-ja päihdetyöhön erikoistuen. Olen työskennellyt vastasyntyneiden teho-osastolla ja tehnyt perhetyötä sekä keskoslasten perheiden,-sekä päihdeperheiden kanssa.

 

Voimavarasuuntautunut ja ratkaisukeskeinen työskentely on ollut aina lähellä sydäntäni ja olen vuosien varrella syventänyt tähän liittyvää osaamistani erilaisilla opinnoilla.

Täydentäviä hoito-ja asiakastyömenetelmiä olen opiskellut vuodesta 2004 alkaenkouluttautuen mm. NLP–Traineriksi, Reiki-Masteriksi, Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi, Naurujooga-opettajaksi, Intialaisen päähieronnan kouluttajaksi, Tarot-tulkitsijaksi sekä sertifioiduksi auravälittäjäohjaajaksi™.

 

Vapaa-aikanani liikun luonnossa, marjastan ja touhuan pihassaja puutarhassa. Pidän lukemisesta ja uusien asioiden oppimisesta!

 

Huumori on asia, mikä keventää ja rikastuttaa arkeani. Kyky nauraa itselleen ja tekemisilleen on tässä loppumattomien projektieni kodissa ja työympäristössä elämäni suola ja sokeri!

Toivon näkeväni Sinut pian täällä Koivussa. Lämpimästi tervetuloa!

Johanna

aet-14.jpg
6.jpg

Johanna Saari
Spirit of JoyPack

JoyPack Finland

I was born in 1968 in Keminmaa in “the gate of Lapland”.
After living 25 years in the Eastern & South of Finland, I returned “back home” in 2017. At the moment I live in Koivu, Tervola 50 kilometers down south from the Arctic Circle.

I used to work as a pediatric nurse and family worker, but since 2005 I have run my own company JoyPack.

 

At the moment I ́m travelling and working all over Finland and Europe by doing different treatments and courses,  but also by doing a lot of here up North at home in the JoyPack -house.I do Indian Head Massage, traditional Finnish-Karelian massage, individual & group coaching, Laughter Yoga, Tarot-readings, AuraTransformation™ and Drumming sessions.

 

Now, when I ́m living up North, I can also serve my clients with accommodation, hiking & berry-picking trips in our surrounding.

 

I have four children and I ́m happy granny for three grand children. When I'm not working, I love to be in the nature, picking berries, take care my garden and courtyard and enjoying the company of my family members & friends.

Hope to see you soon here in Koivu at the JoyPack house!

Warm Regards,

Johanna

JoyPackin tarina lähti liikkeelle jo 2000-luvun alussa asuessani vielä Kuopiossa. Työskentelin lasten sairaanhoitajana vastasyntyneiden teho-osastolla ja sen jälkeenperhetyöntekijänä keskoslasten-ja päihteitä käyttävien perheiden parissa. Työskennellessäni ymmärsin, kuinka kokonaisvaltaista tukea eri tilanteissa olevat ja eri-ikäiset ihmiset tarvitsevat.

Huomasin haluavani oppia ymmärtämään sekä ihmisiä, että erilaisia tilanteita uusista näkökulmista ja laajentaa tapaani työskennellä mahdollisimman kokonaisvaltaiseen suuntaan.

 

Koska minua on aina kiinnostanut itseni ja toimintani kehittäminen, päätin lähteä tutustumaan ja opiskelemaan myös vaihtoehtoisia ja täydentäviä työmuotoja osaamiseni vahvistamiseksi. Mitä enemmän syvensin osaamistani ja opin uutta, sitä enemmän se vei mennessään. Sanouduin irti työstäni ja muutin Porvooseen.

 

Elokuun lopussa 2005 isäni syntymäpäivänä syntyi myös JoyPack; yritys, joka tarjoaa elämäniloa ja hyvää oloa eri-ikäisille ja erilaisissa elämätilanteissa oleville ihmisille.

 

Ensimmäiset 12-vuotta yritykseni toimi Porvoosta käsin. Yrittäjäuran aloitus oli siihen astisen elämäni haastavinta ja mielenkiintoisinta aikaa. Uusi koti, ympäristö, työ jaelämäntilanteen täydellinen muutos oli melkoinen paketti! Pikkuhiljaa löysin paikkani ja asiakkaani, sekä oman toimintatapani.

 

Kesällä 2017 muutin takaisin Pohjois-Suomeen kotiseudulleni. JoyPackin palvelutarjonta monipuolistui ja laajeni majoitus-,kokous-,koulutus-, sekä hoitotilojen vuokraukseen.

 

JoyPack-taloon mahtuu majoittumaan 8 henkilöä, kokous-ja kurssitilat riittävät 16 hengelle ja vuokrattavana on sekä hoitohuone, että tarkoituksiltaan kaksi muunneltavaa tulkintatilaa / työpistettä.

 

JoyPack on tarjonnut toimintansa alusta lähtien asiakkailleen erilaisia kehon hyvinvointiin, mielen tasapainoon ja tietoisuuden laajentumiseen tähtääviä hoitoja, tulkintoja ja koulutuksia.

 

Toimintaa on ohjannut holistinen ihmiskäsitys ja tarkoitus on aina saada asiakas huomaamaan, kokemaan ja oivaltamaan omat mahdollisuutensa, vahvuutensa ja kykynsä vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa ja elämäänsä.

 

JoyPack on olemassa sen vuoksi, että Sinä voimaannut ja tarjoamamme palvelut, koulutukset ja toiminnot edesauttavat ja tukevat Sinun elämänilosi ja hyvän olosi vahvistumista!

IMG_E6461.jpg
6.jpg

Joypack House of Bliss and Lifefullness

My company JoyPack is founded in 2005.

 

It offers a variety of complementary andalternative therapies as well as wellness-related training.

 

Our services also include the

organization of training and events related towell-being, various coaching and care-packages, and the rental of accommodation and training facilities.

CFA67183-5C80-43E6-B2C4-DB33DE5180FF_1_105_c.jpeg

Magical Winter and Spring in Lapland 

Tekstiä tulossa.

Text is coming.

Crazy abundance of Laplandic nature

Tekstiä tulossa.

Text is coming.

D15A4086-E9A0-4334-8A59-04C03590E02C_1_105_c.jpeg
bottom of page