top of page

Mitä on AuraTransformaatio™ ja tasapainotushoito

AuraTransformaatio™ on kerran elämässä tehtävä energiahoito ennen vuotta 1995 syntyneille aikuisille. AuraTransformaatio™-hoidon jälkeen annettavassa tasapainotushoidossa voivat käydä myös vuoden 1995 jälkeen syntyneet.

Kuuntele ilmainen AuraTransformaatio™ - info tallenne 04/2022 / Kesto 1h 11min

Tallenteen passcode: 0@G$%eQ$

iStock-518777200.jpg

Kuuntele ilmainen AuraTransformaatio™-ilta -tallenne 6.5.2021 / Kesto 1h 54min
Totuuden etsijät / Token tube

iStock-1133301909.jpg

AuraTransformaatio™ -hoito

AuraTransformaatio™ on ns. siirtymäajan hoito ja ensisijaisesti työkalu oman energiatason pysyvään nostamiseen ja tietoisuuden laajentamiseen. Hoito aktivoi ja mahdollistaa perinteisen energiajärjestelmämme päivittymisen uuden ajan energioihin, jotka vuonna 1995 ja sen jälkeen syntyneillä jo on. Hoito käynnistää uuden ajan -, sekä uusien vielä tulossa olevien energioiden vapaan, mutta hallitun virtaamisen kehossasi. Kehosi ympärille muodostuva suojaava ja tasapainottava aurarakenne pitää huolen siitä, että oma voimasi ja energiasi pysyy sinussa ja sinuun kuulumattomat asiat ja energiat ulkopuolellasi. 

 

Hoidon jälkeen alkava kristallisoitumisprosessi tarkoittaa sitä, että oma voimasi eli henkienergiasi alkaa sulautua osaksi keho-mieli järjestelmääsi.  Näin olet jatkuvasti tietoisena kehossasi, ilman sinuun kuulumattomia asioita ja energioita. Sinun on helpompi ottaa vastuu omasta elämästä